fbpx

Jeg tilbyr også PT-trening for 1-2 personer, i tillegg til gruppetrening i sal. Saltreningen består av flere varianter av Høy Intensiv Intervall Trening (HIIT) som passer alle. Hver øvelse har også en modifisert/enklere måte å gjøre den på. Forskjellige grupper av trening som fokuserer på generelt hele kroppen, overkropp, underkropp, rompe/mage.

Jeg er en selvstendig næringsdrivende fysioterapeut som jobber uten driftstilskudd, men behandler på en annen måte enn en tradisjonell fysioterapeut. Jeg bruker kun hendene under behandlingene mine, ingen varmepakninger, kuldepakninger, strøm eller ultralyd, samt at jeg har kun én pasient om gangen. Jeg tilbyr behandling i form av massasje, tøying, mobilisering og triggerpunktbehandlinger. Mitt fokus er at du skal få en smertefri og en mer aktiv hverdag igjen.

1 time koster kr. 900
5 timer koster kr. 4.000 (800kr pr time)
10 timer koster kr. 7.000 (700kr pr time)
20 timer koster kr. 12.000 (600kr pr time)

Jeg ble født i 1976, og ble ferdig utdannet fysioterapeut i Nederland i 2001. Jeg har jobbet for 3 forskjellige Rehabiliteringssentre (Skogli, Hurdal og Steffensrud). Siden 2006 har jeg jobbet privat som selvstendig næringsdrivende her i Gjøvik. Jeg har tatt en videreutdannelse bestående av 11 kurs, innenfor Myofascial Release av John F. Barnes i USA. Dette er en effektiv behandlingsform som fokuserer på muskulatur og bindevev. Med bruk av disse teknikkene har jeg klart å hjelpe mange som helsevesenet har gitt opp gjennom årene. Når det er sagt så fungerer behandlingen godt på akutte symptomer også.

I løpet av de 19 årene som jeg har jobbet som fysioterapeut, samt de 35 årene jeg har spilt fotball, har jeg opparbeidet meg en bred erfaring innenfor behandling av både akutte og kroniske smerter/plager, samt idrettsskader.

Prisen er 720 kr for førstegangskonsultasjon (60 min), og deretter 420 kr pr. 30 minutters behandling

60 min gruppe PT-trening i sal (HIIT) koster 150 kr pr. person pr. gang