fbpx

Om oss

Kondis24 ble startet opp i september 2010, og var det første lavpris treningssenteret med døgnåpent i Gjøvik. Dette ble raskt et populært sted, og gradvis bygde vi opp senteret med kvalitetsutstyr og med god drift ble vi i 2015 en Gasellebedrift. I Oppland Arbeiderblads test av treningssentre i 2022 fikk vi merkelappen «mest for pengene». Kondis24 har side da kjøpt Gjøvik treningssenter og har innlemmet det i vår virksomhet. Vi har dermed ett senter på Kirkeby i Sørbyen og ett beliggende ved badeanlegget på Fastland. Se priser og medlemsbetingelser.
Når det gjelder treningsutstyr har vi fokus på kvalitet, og utstyret er i hovedsak fra Panatta, GYM2000 og Gymleco.

Senteret på Kirkeby framstår mest moderne i nyoppussede lokaler på hele 1250 m2. Vi flyttet hit i 2020, og stedet er døgnåpent og har god tilgang på gratis parkering. Se bilder fra senteret her. Her kan vi vise til over 90 kardio- og treningsapparater, samt utallige muligheter for funksjonell trening med byens lengste løpebane på 36 meter. Her har vi også en treningssal og vi samarbeider med Friskis&Svettis og Balansekompasset om saltimer. Våre garderober er utstyrt med private baderom. Her er det også tilgjengelige fysioterapi gjennom Enghs helse, og Rebecka PT tilbyr timer for enkeltpersoner og grupper.

Kondis24 Fastland er på 1000m2, noe som overrasker de fleste siden arealet i hovedsak ligger under bakkeplan. Her er det god tilgang på to-timers gratis parkering. Her er det tilgang på mer enn 60 kardio- og treningsapparater, det er tøyerom og tilgang på utstyr for funksjonell trening. Rebecka PT tilbyr timer for enkeltpersoner og grupper. Se bilder fra senteret her.

Det er mulig å trene på begge sentrene for kr 475,- per måned. De to sentrene har ulikt utstyr og beliggenhet, og dette kan bidra til å gjøre treningshverdagen mer variert.

Velkommen som kunde! Meld deg inn her.
Øyvind Melsnes
Innehaver og daglig leder